Lijstenmakerij & Schilderschool

 KWALITEIT

Inlijsten van een schilderij, foto, litho, diploma, etc., vraagt om een goed advies, waarbij het vertrouwen tussen klant en lijstenmaker onontbeerlijk is.

De mensen geven vaak iets persoonlijks uit handen met het vertrouwen dat het eindresultaat zo is, zoals het met de klant besproken is en geadviseerd is.

Dick Bekkers Lijstenmakerij staat garant voor zo’n advies, waarbij onze vakkennis en ambachtelijkheid in combinatie met moderne technieken een vooraanstaande plaats innemen. Zo alleen kunnen we exact maatwerk naar de wens van onze klant leveren, kortom: wij geven UW KUNST EEN PASSENDE LIJST!! Kwaliteit en service zijn hierbij onze vaste waarden, waarbij keuze uit een enorm assortiment houten en aluminium lijsten, passepartouts, glas, ophangsystemen, etc.,een waardevolle bijkomstigheid is.

Daarom helpen wij u graag de juiste keus te maken, hetgeen wij kunnen bieden door de nauwe samenwerking met de vakmensen van onze leverancier.

Vandaar dat u over een sublieme afwerking van het geheel geen twijfel hoeft te hebben.

Wij werken bovendien uitsluitend met de allerbeste kwaliteit.

De houten lijsten betrekken we van meerdere leveranciers, zodat er een keus is uit een ruim assortiment moderne en klassieke lijsten. De prachtige Italiaanse collectie is op zich al een lust voor het oog.

Bovendien is het hout dat voor onze lijsten gebruikt wordt, afkomstig uit bossen, waar duurzaam bosbeheer streng wordt nageleefd. Op die manier denken we ook mee aan het milieu.


ALUMINIUM WISSELLIJSTEN

Daarnaast werken we met de Barth- wissellijsten met het gepatendeerde “vierpuntsophangsysteem”, waarbij het gewicht gelijkmatig verdeeld wordt over de achterwand. Naast deze wissellijsten vindt u bij ons ook de Nielsen- aluminium wisselprofielen.

Zowel de lijsten van Bart als van Nielsen zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Vraag ons advies.

Wanneer uw kunstwerk op een fraaie vakkundige manier is ingelijst met een lijst die het verdient, is het pas een meerwaarde voor uw interieur.

De vele mogelijkheden van combinaties van lijst, passepartout (zuurvrij) en (museum) glas zal deze meerwaarde verwezenlijken!

Kom daarom gerust langs voor een vrijblijvend advies.